מתכננים שיפוץ מטבח?
"שאלון לקוח לתכנון מטבח" יעזור לכם להבין את הצרכים והרצונות שלכם, כך תוכלו לתכנן את מטבח החלומות שלכם.
הדבר החשוב ביותר בתכנון מטבח הוא תשומת לב לפרטים הקטנים. בכדי לעשות זאת, אני מזמיניה אתכם לעקוב אחר ההתנהלות שלכם במטבח במשך שבוע.
הקפידו להתייחס גם לדברים שאתם מרוצים מהם וגם לדברים שאינכם אוהבים ואף מעצבנים במטבח שלכם היום.
לדוגמה, יתכן שתשימו לב שמיקום הסכינים הוא נוח וכדאי לשמר אותו או שתשימו לב שאין לכם מקום נוח למיקסר או היכן להניח בצל ותפוחי אדמה.
רשמו לעצמכם גם דברים שאינם קשורים להכנת מזון, כגון היכן ממוקמות השקיות של הסופר או מה מידת הרעש שמפיק קולט האדים.
בידקו מהי הדינמיקה המשפחתית שלכם במטבח, היכן אתם נוהגים להתאסף, לבלות זמן כמשפחה.
וכעת, מלאו את השאלון בהתאם למסקנות של התצפית שלכם.
- דברים שכדאי לשמר מהמטבח הישן
- דברים שצריך לשנות ו/או חסר במטבח הקיים
נקודות חשובות שכדי שנחשוב עליהן לפני תכנון המטבח
- למה משמש המקום: בישול / אירוח
- את מי משמש ומה מספר המשתמשים
- ימנים או שמאליים
פתרונות אחסון
- מזון: מלאיים מזווה / מזון טרי
- כלים: הרבה כלים / בשר- חלב / פסח
- ניקיון : כיור רגיל כפול / מדיח
- הכנה: שטחי עבודה / הכנה
- בישול ואפייה: כמות / הזמנת אוכל
- הרגלי קניות: פעם בשבוע / יומי / מלאיים
מוצרי חשמל
- מקרר: אינטגרלי / 4 או 2 דלתות
- תנור BI / או עומד כולל כיריים
- כיריים: גז / אינדוקציה 90/60
- קולט אדים: אינטגרלי / צמוד קיר / תלוי
- מיקרוגל: פנימי / אינטגרלי
- מכונת קפה / מיים מנרליים / תמי 4
מוצרי חשמל קטנים
- מיקסר / טוסטר / מסחטת מיצים
- נינגה
אי / דלפק
- למה מיועד: אכילה / עבודה / אירוח / אחסון
- ישיבה: נמוכה / גבוהה / דלפק
- מספר מקומות ישיבה
- מוצרים על האי: כיור / כיריים
- חיפוי למשטח: שיש / בוצ‘ר
כיור
- רגיל / כפול / נירוסטה / גרניט
- מקום מתחת לכיור ל: מתקן מיים / טוחן אשפה
** לא לשכוח מקום לפח
** לכל שאלה נוספת או לתאום פגישת יעוץ בתכנון מטבח, התקשרו אלי או שלחו לי הודעה.